Advertentie

Turbulentie

134

Gelezen 172 Aan het lezen 9 Wil ik lezen 88 Favoriet 8 Recensies 5
Non-fictie Artikelen 1   Topics 0

Annette Herfkens overleefde als enige een vliegtuigramp en bracht acht dagen door in de Vietnamese jungle voordat ze gevonden werd. Na haar bijzondere redding slaagt ze erin om haar leven weer op te bouwen, het verdriet om de dood van haar verloofde een plek te geven, haar carrière te hervatten en de liefde weer te vinden. De voornaamste les die ze in de jungle leerde, blijkt ook van toepassing te zijn in haar verdere, dagelijkse leven: neem de zaken zoals ze zijn en verander alleen datgene wat je daadwerkelijk kunt veranderen. Een mooie maar moeilijke les, waar Annnette mee worstelt als haar zoon gediagnosticeerd wordt met autisme. Na veertien jaar keert Annette terug naar Vietnam om de berg te beklimmen waar de crash heeft plaatsgevonden en antwoorden te krijgen op vragen die al jaren door haar hoofd gaan.

+


Genre
Literaire non-fictie
Non-fictie Vrije tijd/algemeen
Waargebeurde verhalen
Aantal pagina’s
368
Uitgeverij
Boekerij
Eerste editie
15 april 2015
Laatste editie
18 april 2015
ISBN
9789022573648 , 9789402303520 , 9789402305265


Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners


Recensies (5)

Keuze van de redactie

Meer spiritueel dan spannend

door: Silke van Deelen 1 like

Annette Herfkens is de enige overlevende van Vietnam Airlines vlucht 474 in 1992. Acht dagen lang verbleef ze in de jungle. Wie een verhaal verwacht over een spannende tragedie met een happy end, komt bedrogen uit. Volgens Annette is de vliegramp slechts een steen in het water gebleken. De...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Turbulentie

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken