Advertentie

Twee moedige vrouwen

372

Rank 584 Gelezen 401 Aan het lezen 16 Wil ik lezen 453 Favoriet 18 Recensies 10
Feelgood Lijsten 5 Spots 12   Topics 0

Engeland, 1937. Als Adelaide ontdekt dat de man die haar heeft opgevoed niet haar vader is, staat haar leven op zijn kop. Ze gaat op zoek naar haar andere familie en komt uit bij de zus van haar vader, die moeder-overste is van een klooster in Frankrijk. Adelaide reist naar haar toe op zoek naar antwoorden, en er groeit al snel een band tussen haarzelf en haar tante.
Frankrijk, 1941. Midden in de Tweede Wereldoorlog gaat Adelaide terug naar Frankrijk – nu als spion. Met de hulp van haar tante en enkele van de andere nonnen probeert ze zo veel mogelijk mensen te redden van de Duitsers. Maar dat is gevaarlijk werk, en niet iedereen is te vertrouwen…
‘Twee moedige vrouwen’ is het vijfde boek van Diney Costeloe dat hier verschijnt, na de bestsellers ‘De verloren kinderen’, ‘Het meisje zonder naam’, ‘Familie op de vlucht’ en ‘De verloren vader’.

+


Genre
Feelgood
Vertaalde literaire roman, novelle
Aantal pagina’s
400
Uitgeverij
De Fontein Romans & Spanning
Eerste editie
22 september 2020
Laatste editie
22 september 2020
ISBN
9789026152245 , 9789026152252


Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners


Recensies (10)

Keuze van de redactie
Marieke Scheers Hebban Recensent

Een goed leesbare historische roman

door: Marieke Scheers 2 likes ebook

Diney Costeloe is schrijfster van romantische en historische romans. De romantische boeken schreef ze onder pseudoniem Diney Delancy. Van haar historische romans werden eerst de laatste drie vertaald en na het succes daarvan, ook de eerste twee: De verloren vader (2019) en Twee moedige vrouwen...

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Twee moedige vrouwen

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken