Uitgebroed
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 70 4 98 3 22 2 7 1 0

Uitgebroed

197

Gelezen 205 Aan het lezen 1 Wil ik lezen 178 Favoriet 16 Recensies 69
Thrillers & Spanning Artikelen 1 Lijsten 1 Spots 11   Topics 0

Verteerd door pijn en verdriet besluit Lilith van Winckel om zichzelf voor een aankomende trein te gooien. Er wordt om haar getreurd, maar niemand in haar omgeving is echt verbaasd. Nadien gaat het leven voor haar familie en vrienden verder. Al snel blijkt dat er meer aan de hand is en dat de vrouw de maanden voor haar dood een plan met verstrekkende gevolgen heeft uitgebroed.
Hoewel verraad, moord en wraak de voornaamste ingrediënten zijn van deze pageturner, heeft het verhaal meerdere lagen. De verrassende wendingen en bij momenten pijnlijk mooie beschrijvingen maken van dit boek een aangrijpende thriller die nét even anders is dan we gewend zijn.

Pat Craenbroek is een vrouwelijke arts die in het begin van haar carrière als gerechtsarts aan de slag was. Nu laat ze haar levendige en soms licht morbide verbeeldingskracht de vrije loop in Uitgebroed, een duister, en op alle fronten overtuigend verhaal.

+


Genre
Thrillers & Spanning
Thriller
Aantal pagina’s
322
Uitgeverij
Paris Books
Eerste editie
12 juni 2018
Laatste editie
15 juni 2018
ISBN
9789492883230 , 9789082986341


Boekinformatie wijzigen
1 keer bewerkt, laatste bewerking door Greet Braem
Rapporteer deze bijdrage


Recensies (69)

Keuze van de redactie
Kees van Duyn Hebban Recensent

Handleiding voor de perfecte moord?

door: Kees van Duyn

Toen ze nog een kind was, werd Pat(ricia) Craenbroek geprezen voor haar taalgevoel. Ze las veel en nam ook deel aan verschillende opstelwedstrijden waarvan ze er een aantal won. Het was altijd al een droom om een boek te schrijven, maar tot de zomer van 2017 was het er nooit van gekomen. Ze heeft...

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Uitgebroed

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken