Meer dan 4,2 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 5 4 31 3 6 2 0 1 2

Van de radar

44

Gelezen 47 Aan het lezen 2 Wil ik lezen 57 Favoriet 2 Recensies 20
Thrillers & Spanning Lijsten 1 Spots 2   Topics 0   Leesclub
Van de radar is het derde deel van de Tom Brandt-serie van Frank van Zwol. Een avontuurlijke thriller van eigen bodem, voor alle fans van Lee Child en Clive Cussler.

Wanneer een Nederlandse cybersecurity-expert tijdens een vakantie in Noorwegen verdwijnt - vlakbij een geheime Amerikaanse basis nabij het koude Bodø - gaat oud-marinier en National Geographic-fotograaf Tom Brandt op onderzoek uit. Hij is nog niet geland of hij komt al hardhandig in aanraking met de Amerikaanse NSA én de lokale politie.

Toms aanwezigheid is duidelijk niet gewenst in Bodø en dat betekent dat er meer aan de hand is dan een simpele verdwijning. Ondanks de tegenwerking wordt er steeds meer duidelijk over het verblijf en de verdwijning van de hacker, en Tom moet in zijn voetsporen treden om hem op te sporen. Hij moet tot het uiterste gaan om de hacker te vinden en belangrijker nog, om zelf te overleven in het onherbergzame Hoge Noorden. En dat gaat heel ver. Misschien wel té ver.

Van de radar is gebaseerd op de verdwijning van de Nederlandse cybersecurity expert Arjen Kamphuis nabij Bodø in 2018. Auteur Frank van Zwol kent het gebied als zijn broekzak. Meerdere keren trok hij te voet en per kano door het ruige gebergte op de grens van Noorwegen en Zweden.

+


Genre
Thrillers & Spanning
Thriller
Spionageroman
Serie
Tom Brandt (3)
Aantal pagina’s
288
Uitgeverij
Luitingh Sijthoff
Eerste editie
13 augustus 2020
Laatste editie
21 december 2022
ISBN
9789024580699 , 9789024580705 , 9789083297934


Boekinformatie wijzigen


Recensies (20)

Keuze van de redactie

Feiten en fictie in een ware actiethriller

door: veravb 1 like ebook

In januari 2020 was het twee jaar geleden dat cyberexpert Arjen Kamphuis van de radar verdween tijdens een vakantie in Noorwegen. De Noorse politie gaat uit van een kano-ongeluk en, al is het lichaam nooit gevonden, het dossier is afgesloten. Dit waargebeurde feit is de insteek van het boek Van de...

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Van de radar

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken