Advertentie

Van dit boek krijg je nog meer zin in het leven

0

Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Non-fictie   Topics 0

In 'Van dit boek krijg je nog meer zin in het leven' geeft journalist Catelijne Elzes lichte tips voor een betekenisvol leven. Zingeving is een van de belangrijkste pijlers voor een lang en gelukkig leven, meer nog dan gezond eten en voldoende beweging. Er wordt vaak ingewikkeld over gedaan, maar het is eenvoudig: weet waar je hart sneller van gaat kloppen. Zoals bijvoorbeeld je buurt groener maken of koffiedrinken met een eenzame oudere. Alles kan en elke stap telt. Dit boek staat vol oefeningen, tips van deskundigen en vrolijke illustraties. Zo wordt zingeving vinden simpel en krijg je (nog meer) zin in het leven!

Journalist Catelijne Elzes is schrijfdocent aan de Hogeschool van Amsterdam, schrijft samen met huisarts Tamara de Weijer de Eet beter-boeken én coacht andere schrijvers. Ook werkt ze voor Flow, Happinez, Libelle (Gezond) en PlusMagazine.

+


Genre
Gezondheid & Psychologie
Psychologie algemeen
Aantal pagina’s
176
Uitgeverij
Kosmos Uitgevers
Eerste editie
31 augustus 2021
Laatste editie
31 augustus 2021
ISBN
9789021584393 , 9789021584409


Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners

Advertentie


Reacties op: Van dit boek krijg je nog meer zin in het leven

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.