Advertentie

Van twee kanten

149

Gelezen 153 Aan het lezen 2 Wil ik lezen 34 Favoriet 1 Recensies 11
Thrillers & Spanning Artikelen 1 Spots 1 Top25's 1   Topics 0

Doktersassistente Fransien Wagtendonk heeft het moeilijk als haar vader onverwacht komt te overlijden. Haar moeder woont met een andere man in Australië. Gelukkig ondervindt ze veel steun van haar buurvrouw Tosca. Toch ziet ze pas echt een nieuwe toekomst als Rob Laarman, een ondernemende organisatie-adviseur, haar pad kruist. Fransien en Rob trouwen, maar al snel komen de twijfels en met die twijfels de angst. Hoe zit het met het verleden van Rob? Waar voert hij eigenlijk zijn werk uit? En de kinderen uit zijn vorige huwelijk, waarom blijven die voor Fransien verborgen? Buurvrouw Tosca wakkert het wantrouwen aan, maar de vraagt welke rol haar eigen belangen daarbij spelen, groeit met de dag.

+


Genre
Thrillers & Spanning
Literaire thriller
Vertaalde literaire roman, novelle
Uitgeverij
Anthos
Eerste editie
01 januari 2010
Laatste editie
09 mei 2012
ISBN
9789041415813 , 9789041416117 , 9789041419750


Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners

Advertentie

Recensies (11)

Keuze van de redactie

Psychologie alom in aangrijpende thriller

door: Anique Mulder 1 like
Fransien Wagtendonk, dochter van een scheepswerfeigenaar, verliest haar vader door een noodlottig ongeval. Met de dood van haar echtgenoot nog vers in het geheugen komt de klap hard aan. Gelukkig vindt ze steun bij Rob Laarman, die zich voordoet als oude kennis van haar vader. Ze spreken regelmatig...
Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Van twee kanten

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.