Advertentie
Verblind

Verblind

57
Rank 9741 Gelezen 73 Aan het lezen 2 Wil ik lezen 61 Favoriet 2 Recensies 2
Thrillers & Spanning   Topics 0

In Aberdeen heeft iemand het op de Poolse gemeenschap gemunt. Het patroon is steeds hetzelfde: op verlaten bouwterreinen worden gastarbeiders meer dood dan levend teruggevonden met brandwonden op de plekken waar hun ogen zaten. En uit de dreigbrieven die aan het politiebureau worden gericht blijkt dat dit nog maar het begin is. De sarcastische hoofdinspecteur Finnie krijgt de leiding over de zaak en is vastbesloten inspecteur Logan McRae het leven zuur te maken. En alsof dat nog niet vervelend genoeg is voor Logan zit er geen schot in de zaak: de slachtoffers zijn te bang om te praten en de enige getuige is een voortvluchtige pedofiel. Terwijl de aanvallen steeds gewelddadiger worden, zal Logan moeten besluiten hoe ver hij bereid is de wet te omzeilen om de zaak op te lossen.

Genre
Thrillers & Spanning
Oorspronkelijke titel
Blind Eye
Serie
Logan McRae (5)
Uitgeverij
Van Holkema & Warendorf
Laatste editie
07 juni 2010
ISBN
9789047512653 , 9789047515807
+Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
E-book prijsvergelijker

Andere media

VN:

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Hebban recensie

Nieuwe Stuart MacBride: bloederigheid met een knipoog

door Bert Peene op 21-07-2010

Met zijn derde thriller, die de veelzeggende titel Slachthuis kreeg, sloeg Stuart MacBride een nieuwe weg in. Hadden de wreedheden waarmee zijn vaste speurder, Logan MacRae, geconfronteerd werd, zich tot dan toe hoofdzakelijk aan het oog van de lezer onttrokken; deze keer zette hij die lezer front row overal waar bloed vloeide. En dat gebeurde rijkelijk, dus een sterke maag was wel een pré. Een...

Lezersrecensies (1)

door: Shylan 1 like
Dit is alweer het vijfde deel van deze serie met brigadier Logan McRae in de hoofdrol.

Ook dit verhaal is opnieuw goed ‘los’ te lezen zonder dat je het idee krijgt dat je allerlei gebeurtenissen uit voorgaande boeken hebt gemist.

Stuart Macbride slaagt er opnieuw in om een thriller van formaat af...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook