Verduivelde zomer
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 0 4 0 3 0 2 0 1 0

Verduivelde zomer

0

Gelezen 0 Aan het lezen 1 Wil ik lezen 49 Favoriet 0 Recensies 0
  Topics 0
De vijftienjarige Vicky kijkt er tegenop om haar vakantie met haar ouders zoals gewoonlijk door te brengen in hun stacaravan in de Ardennen. Ze voelt zich onbegrepen. Op school wordt ze gepest en haar gemoed en punten leden er onder.
Haar vriendinnen, die ze jaarlijks op de camping ontmoet, zijn veranderd en terwijl die in de ban lijken van een knappe, rijke kerel, gaat haar aandacht meer naar de zonderlinge jonge biker Nicolas.
Als Vicky met hem begint op te trekken, ontdekt ze dat de regio gedomineerd wordt door een macabere sekte, die het op haar gemunt heeft. Iedereen lijkt geheimen te hebben en niemand krijgt vat op De Orde van de Zwarte Meester. Het meisje in een pion in een oeroude duivelse cultus, zonder dat ze het beseft.
Haar leven is in gevaar en haar vakantie wordt iets avontuurlijker dan ze verwachtte, zeker als blijkt dat iemand in haar nauwe omgeving een dubbel leven leidt en deel uitmaakt van de sekte, waardoor ze geen toevallig slachtoffer blijkt te zijn.
Voor Vicky begint een strijd tegen het kwade, waar het lot van de wereld van af hangt en waarbij ze de hulp en steun van al wie haar dierbaar is, goed kan gebruiken.
+


Aantal pagina’s
270
Uitgeverij
Mijnbestseller.nl
Eerste editie
24 augustus 2016
Laatste editie
24 augustus 2016
ISBN
9789463182386 , 9789463182379


Boekinformatie wijzigenReacties op: Verduivelde zomer

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken