Advertentie
Vergeef me

Vergeef me

0
Rank 6740 Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 11 Favoriet 0 Recensies 0
Feelgood   Topics 0
Louis de Jong is de keeper van FC Livius ’85. Als zijn teamgenoot en goede vriend Mauro zijn afspraak op een lokale school niet kan nakomen door een noodgeval, vraagt hij of Louis in zijn plaats wil gaan om te spreken over hoe het is om voetballer te zijn. Louis helpt hem graag uit de nood, maar als hij het klaslokaal binnenstapt staat hij ineens oog in oog met Yara, de vrouw die zijn hart brak toen ze hem zonder enige uitleg dumpte.
Yara Smet houdt van haar baan als docent. Maar als op carrièredag de deur van het klaslokaal opengaat en niet Mauro maar Louis haar klas binnenstapt, voelt het alsof de vloer onder haar voeten verdwijnt. Louis was de liefde van haar leven, tot ze de waarheid over hem ontdekte en niet anders kon dan hun relatie beëindigen.
Nu ze gedwongen worden om samen te werken laait de passie al snel weer op. Kunnen ze hun obstakels overwinnen, of is de kloof tussen hen te groot?
Genre
Romantiek
Romantiek
Aantal pagina’s
168
Uitgeverij
Volt
Laatste editie
14 januari 2021
ISBN
9789021419749
+

Boekinformatie wijzigen

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic