Advertentie
Verhoog je trillingsfrequentie

Verhoog je trillingsfrequentie

2
Gelezen 3 Aan het lezen 2 Wil ik lezen 4 Favoriet 0 Recensies 1
Non-fictie Spots 1   Topics 0
Iedereen heeft een persoonlijke trillingsfrequentie die onthult wie je bent. De energiewereld van onze geest, onze gedachten en emoties worden vaak over het hoofd gezien, terwijl werkelijk alles in het leven doordrongen is van vibrerende energie. In dit opmerkelijke boek laat Penney Peirce niet alleen zien hoe je je persoonlijke trillingsfrequentie kunt vaststellen, maar ook hoe je die kunt verhogen. Door het vinden van je ‘kernfrequentie’ – de hoogst haalbare, meest natuurlijke persoonlijke vibratie – ben je in staat een helder bewustzijn te bewaren, weerstanden te verminderen en nieuwe talenten te ontplooien. Een verhoogde trillingsfrequentie brengt je in een nieuwe realiteit: je verbetert je relaties, vindt creatieve oplossingen voor bestaande problemen en bereikt een geheel vervuld leven.
Genre
Religie & Spiritualiteit
Esoterie algemeen
Aantal pagina’s
344
Uitgeverij
Altamira-Becht
Laatste editie
02 maart 2010
ISBN
9789069638836 , 9789401303880
+

Boekinformatie wijzigen

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Recensies

Ik heb nog een lange (spirituele) weg te gaan....

door: Angela Thissen - van Heeswijk 1 like
Het is de maand van de spiritualiteit! Ik startte dit jaar met het boek ‘Verhoog je trillingsfrequentie: ontwikkel je persoonlijke kracht en intuïtie’ van Penney Peirce. Een boek wat mijn man Mark in huis bracht. Over trillingen wordt in veel spiritueel getinte boeken gesproken. Hij was...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook