Meer dan 4,2 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Verleiding (5 stuks)
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 4 4 16 3 27 2 7 1 1

Verleiding

55

Gelezen 77 Aan het lezen 1 Wil ik lezen 93 Favoriet 1 Recensies 6
Thrillers & Spanning Artikelen 1   Topics 0

In navolging van de hype rondom de trilogie Vijftig Tinten Grijs, gaan de Ladies of Crime aan de slag met korte thrillerverhalen met een vleugje erotiek. Oftewel de erotische vrouwenthriller. De bundel met korte verhalen van bekende en minder bekende thrillerauteurs zal in de maand van het spannende boek uitkomen en is bij uitstek geschikt om lekker mee te nemen in de vakantiekoffer. Zeker voor deze prijs!

Isa Maron, Judith Visser, Tupla M., Svea Ersson, Linda Jansma, Marelle Boersma, Marianne en Theo Hoogstraaten, Kortsmit & Lotz, Candy Brouwer, Anita Larkens, Suzanne Buis, Hannah Kuipers en Anne Nicolai schrijven korte spannende verhalen met een vleugje erotiek.

+


Genre
Thrillers & Spanning , Literatuur & Romans , Korte verhalen
Verhalenbundels
Thriller
Uitgeverij
De Crime Compagnie
Eerste editie
04 juni 2013
Laatste editie
29 juli 2013
ISBN
9789461090690 , 9789461090935 , 9789461091048


Boekinformatie wijzigen


Recensies (6)

Keuze van de redactie

Lekker vakantieboek

door: Diana Wienholds 1 like

Verleiding is tot stand gekomen naar aanleiding van een verhalenwedstrijd uitgeschreven voor ‘dubbel’ spannende verhalen: spannend zoals in een thriller én spannend door een vleugje erotiek. De redactie van Vrouwenthrillers.nl wees 3 winnende verhalen aan, geschreven door: Anita Larkens, Suzanne...

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Verleiding

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken