Meer dan 4,2 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Verplicht gezellig
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 0 4 0 3 0 2 0 1 0

Verplicht gezellig

0

Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 3 Favoriet 0 Recensies 0
Non-fictie   Topics 0

In Verplicht gezellig geven Liz Luyben en Iris Posthouwer de slimste tips, trucs en smalltalk om de feestdagen te overleven.

De feestdagen komen er weer aan; de tijd van sinterklaas en Kerstmis, van eindeloze diners en oeverloze nieuwjaarsborrels. Zie jij ook zo op tegen de geijkte gesprekjes tijdens de feestdagen? Gekibbel over surprises of Zwarte Piet, ijzige stiltes tijdens het kerstdiner bij je schoonfamilie, of juist de ene na de andere nieuwjaarsborrel waarbij je niet van die vervelende klant afkomt?

Met Verplicht gezellig helpen trainer Iris Posthouwer en feestfreak Liz Luyben je ongeschonden de feestdagen door. Aan de hand van herkenbare en hilarische voorbeelden bieden ze talloze tips. Bijvoorbeeld om de controle te houden over je stampvolle agenda, kalmer om te gaan met je veeleisende schoonmoeder, moeiteloos van plek te wisselen als je alwéér naast je slaapverwekkende zwager zit, en om gevoelige gespreksonderwerpen in veilig vaarwater te brengen.

Kortom: Verplicht gezellig van Liz Luyben en Iris Posthouwer vertelt je hoe je de verplichte gezelligheid zo feestelijk mogelijk overleeft.

+


Genre
Lifestyle & Vrije tijd
Etiquette
Aantal pagina’s
192
Uitgeverij
Ambo|Anthos
Eerste editie
01 december 2022
Laatste editie
01 december 2022
ISBN
9789026353970 , 9789026353987


Boekinformatie wijzigenReacties op: Verplicht gezellig

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken