Advertentie

Volkomen ondersteboven

0

Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Feelgood   Topics 0
Ze is een expert in bruiloften... Die van anderen!
 
Als weddingplanner heeft Callie alles al talloze keren langs zien komen: van de ring tot de jurk, van de stralende blikken tot... de tranen van verdriet. En het is precies dat laatste wat haar ervan weerhoudt om zelf op zoek te gaan naar een man. Eén keer voor het altaar in de steek gelaten worden is meer dan genoeg! Maar wanneer ze terugkeert naar Lucky Harbor en haar jeugdliefde, Tanner, tegen het lijf loopt - sexyer dan ooit - weet ze ineens niet meer zo goed waarom ze de liefde heeft afgezworen...
 
Diepzeeduiker Tanner is een geboren adrenalinejunk, en nu heeft hij ineens de verantwoordelijkheid voor zijn puberende zoon. Daar heeft hij zijn handen aan vol: Troy is brutaal en heeft problemen op school. Dan komt de mooie Callie als een droom terug in Tanners leven. Iets aan haar zorgt ervoor dat hij steeds meer vertrouwen krijgt in zijn nieuwe vaderrol - én dat hij ondertussen haar hart wil veroveren!
 
 
+


Genre
Romantiek
Romantiek
Uitgeverij
Harlequin
Eerste editie
15 juni 2021
Laatste editie
15 juni 2021
ISBN
9789402552393


Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners

Advertentie


Reacties op: Volkomen ondersteboven

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.