Meer dan 5,4 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Voor eeuwig

De Dinion is herschreven en het magische boek houdt de landen van het pact niet langer in toom. Elcenkoning en ijsmagiër Darian wil met het eerste cohort het westelijke land infiltreren en vraagt om ondersteuning van de Orde van Othernail.

Finrohn sluit zich bij Darian aan, vastberaden om de vijand uit het westen te ontmaskeren én te verslaan. Onderweg naar het westen moet hij zijn frair missen. Hij komt in contact met geesten en mysterieuze natuurwezens. Eindelijk durft hij weer de hoop te koesteren op een weerzien met Emerald.

Lastra Orra mengt zich met zijn machtswellustige mentor in een interne machtsstrijd onder de dienaren van de duisternis. De paladijnen treden naar voren. Het geheim van hun gilde komt aan het licht. Het gordijn van dag en nacht wordt opgehesen. Een spel van manipulatie, verraad en wraak barst los. De vrede van de volkeren staat op het spel.
Toon details

Recensies (7)

Meer recensies

Schrijf een recensie

Is Voor eeuwig het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Boeken van dezelfde auteur

Reageren op Voor eeuwig

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie.