Advertentie

Vrij spel

86
Gelezen 120 Aan het lezen 4 Wil ik lezen 35 Favoriet 2 Recensies 3
Literatuur & Romans Spots 1   Topics 0

Drie jaar geleden heeft Bella Castle haar leven in de grote stad achter zich gelaten toen haar hart werd gebroken door Dominic Thane, op wie ze smoorverliefd was maar die ze niet kon krijgen. Inmiddels woont ze bij haar lieve peettante Alice op het platteland en heeft ze haar zaakjes prima voor elkaar.
Bella is dol op haar nieuwe huis, op haar nieuwe baan als makelaar en op haar vriend Nevil, die haar net een huwelijksaanzoek heeft gedaan. Nevil lijkt alleen wat afwezig de laatste tijd en wil maar niet vertellen wat er precies aan de hand is. Dan loopt ze Dominic onverwacht weer tegen het lijf. Bella zal voor eens en voor altijd moeten besluiten waar – en bij wie! – ze nu eigenlijk echt thuishoort.

Genre
Literatuur & Romans
Uitgeverij
Van Holkema & Warendorf
Laatste editie
10 april 2014
ISBN
9789000332700 , 9789000332717 , 9789022577530
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
E-book prijsvergelijker

Door lezers

  Meer artikelen van lezers

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Lezersrecensies (3)

Feel good roman spelend in de Cotswolds

door: MoniqueH 1 like
Bella heeft haar geboortestreek verlaten en woont en werkt alweer drie jaar in een andere omgeving. Ze heeft een vriend en een goede vriendin en het gaat haar goed. Tijdens haar werk als makelaar komt ze haar ex tegen die ook richting de Cotswolds wil trekken. Wat nu, eigenlijk is ze door deze ex...

Een heerlijke feel good!

door: Priscilla 1 like
In Vrij spel maak je kennis met Bella die halsoverkop vertrokken is uit haar oude woonplaats wegens een onbeantwoorde liefde. Als makelaar in haar nieuwe woonplaats streeft ze naar kwaliteit in haar dienstverlening en het zoeken naar de perfecte woningen voor haar klanten. Haar baas, tevens haar...

romantisch

door: Tamara Adegeest 1 like
Heerlijk romantisch boek waar je helemaal in wordt meegesleept. Leest super vlot

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook