Waanzin
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 20 4 30 3 14 2 1 1 0
VN:

Waanzin

65

Gelezen 76 Aan het lezen 1 Wil ik lezen 63 Favoriet 4 Recensies 1
Thrillers & Spanning Spots 2   Topics 0

Deel 15 van de Eve Dallas-serie
Louie Cogburn zit al drie dagen in zijn appartement naar zijn computer te staren, gemarteld door een hoofdpijn die elk voorstellingsvermogen te boven gaat. Als er op zijn deur wordt geklopt, staat hij op, pakt een honkbalknuppel, en haalt uit zodra hij de deur opengooit. De verbijsterde agent die als eerste op de commotie afkomt, probeert de situatie te redden door Louie te verdoven, maar die overlijdt ter plekke.

Eve Dallas probeert uit te zoeken waarom de man zo onverklaarbaar ontplofte en vervolgens net zo onverklaarbaar stierf, maar ze krijgt geen enkele aanwijzing, behalve een pop-up op het beeldscherm van de dode met de woorden: ‘Absolute zuiverheid bereikt’. Pas als een tweede man onder vrijwel dezelfde omstandigheden omkomt, krijgt ze een akelig vermoeden: zou het kunnen dat er een computervirus bestaat dat overdraagbaar is van machine naar mens?

+


Genre
Thrillers & Spanning
Spannende boeken algemeen
Thriller
Serie
Eve Dallas (15)
Aantal pagina’s
352
Uitgeverij
Boekerij
Eerste editie
26 maart 2019
Laatste editie
27 maart 2019
ISBN
9789022586402 , 9789402312805
Boekinformatie wijzigen


Recensies (1)

Keuze van de redactie
Kees van Duyn Hebban Recensent

Sterke personages, interessante verhaallijn

door: Kees van Duyn

Omdat ze snel schrijft en haar uitgevers daardoor een vrij grote voorraad uit te geven boeken hadden, stelden haar agenten en redacteuren Nora Roberts voor om ook onder een andere naam te publiceren. Daar voelde ze echter niets voor en daarom heeft het twee jaar geduurd om haar ervan te overtuigen...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Waanzin

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken