In Waarom is het dat de liefde zo is behandelt schrijver en filosoof Jan Drost uiteenlopende vragen die betrekking hebben op de liefde. Wanneer weet je of je van iemand houdt? Hoe belangrijk is seks? Kun je vrienden blijven met je ex? Hoelang duurt liefdesverdriet? Moet je eerst zelf gelukkig zijn voordat je dat met een ander kunt zijn? Drost legt de ideeën bloot die schuilgaan achter deze vragen en die van grote invloed zijn op hoe wij liefhebben of niet (meer) liefhebben. Deze unieke bundeling relatievragen én antwoorden biedt een herkenbaar, ontroerend, confronterend en leerzaam beeld van de vele gezichten van de liefde die wij allemaal met vallen en opstaan proberen te leven.
Is Liften naar de hemel van Lex Paleaux jouw favoriete boek van het jaar? Stem nu!
Is De nomade van Anya Niewierra jouw favoriete boek van het jaar? Stem nu!
Is Beladen huis van Christien Brinkgreve jouw favoriete boek van het jaar? Stem nu!
Is Het huis met de palm van Esther Verhoef jouw favoriete boek van het jaar? Stem nu!
Is De verwarde cavia terug op kantoor van Paulien Cornelisse jouw favoriete boek van het jaar? Stem nu!
Is Meneer Putmans ziet het licht van Hendrik Groen jouw favoriete boek van het jaar? Stem nu!
Een ontroerende en betoverende roman over familie, herinneringen en hoop, waarin het verleden van Libanon wordt verweven met de zoektocht van twee Canadese zussen naar hun roots.Schrijf je nu in voor de Hebban Leesclub.
Na de mysterieuze dood van haar beroemde moeder ontvangt Mackenzie brieven die duistere geheimen onthullen achter haar moeders succes.Schrijf je nu in voor de Hebban Leesclub.
Reageren op Waarom is het dat de liefde zo is
Het grote verschil tussen waar en kunstmatig! De verwarring over wat is wat?
Interessant en praatziek onderwerp ingepakt in woorden die een gesprekstoon hebben. Ik heb het geluk dat zulke stukken allemaal in één boek zijn inzameld, aangezien ik pas een paar maanden in het land woon. Erg blij om dit te kunnen lezen. Mijn taal is nog steeds niet schoon. Maar je boek bood wel verschillende woorden om mijn vocabulaire sterk te maken. Dankzij u.Vrede zijn met u!