Advertentie
Winters paradijs
  Luister een fragment

STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 52 4 89 3 42 2 5 1 0

Winters paradijs

188

Rank 2263 Gelezen 218 Aan het lezen 2 Wil ik lezen 127 Favoriet 8 Recensies 11
Feelgood Lijsten 1 Spots 11   Topics 0
Ooit was Kayla Green gek op Kerstmis. Tegenwoordig gaat ze tijdens de feestdagen liever aan het werk, in de hoop dat ze zo ongemerkt voorbijgaan. Als haar baas haar vraagt naar Vermont af te reizen voor een nieuwe opdracht, springt ze bijna een gat in de lucht. Dit is het perfecte excuus om de kerst te ontvluchten!

Jackson O'Neil gaat zijn uiterste best doen om vakantieoord Snow Crystal - dat al generaties lang in bezit van zijn familie is - van de ondergang te redden, maar hij heeft er een hard hoofd in. Pas met de komst van pr-expert Kayla Green gloort er weer hoop voor het resort. Dat er tussen hen genoeg vonken overspringen om alle kerstverlichting in Vermont te laten branden, is een onverwacht cadeautje.

Zo doeltreffend als Kayla is in haar werk, zo onzeker is ze in de omgang met Jackson. Hij maakt een verlangen in haar wakker dat ze had gedacht nooit meer te zullen voelen, maar dat ook pijnlijke herinneringen oproept. En toch... gloeit er een sprankje hoop. Is het mogelijk dat de vrouw die niet meer in Kerstmis gelooft, er nu toch door wordt betoverd?
+


Genre
Romantiek
Romantiek
Uitgeverij
Harlequin Holland
Eerste editie
11 november 2014
Laatste editie
11 november 2014
ISBN
9789034756794 , 9789402505023 , 9789462531048


Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners


Recensies (11)

Keuze van de redactie

Perfect boek tijdens de koude winterdagen

door: Penny Engelvaart 3 likes

Sarah Morgans boeken zijn in de Verenigde Staten ware bestsellers. Ondertussen heeft ze al meer dan 70 boeken geschreven en haar werk kenmerkt zich door de combinatie van humor en sensualiteit. Sarah woont in de buurt van Londen en ze houdt ervan aan de dagelijkse sleur te ontsnappen door heerlijk...

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Winters paradijs

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken