Advertentie

Woorden van mijn vader

0

Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Literatuur & Romans   Topics 0
In september 2017 vierde Rosa Timmer op bijzonder grootse en glamoureuze wijze haar bruiloft. Een van de meest enthousiaste feestvierders die avond was haar vader. Twee dagen later wordt pa Timmer echter getroffen door een herseninfarct. De impact van de beroerte is zo groot, dat alle aandacht naar hem uitgaat. Ineens is er van de wittebroodsdagen geen sprake meer, maar zijn de dagen gevuld met dokters, operaties en zorgen. Iets dat haar huwelijk geen goed doet.

Wat volgt is een zware periode van herstel, maar ook een nieuw contact tussen Rosa en haar vader. Hij moet weer leren praten, leren communiceren en leren dingen duidelijk te maken. Dat leidt tot een nieuwe band met Rosa, een betere band zelfs dan ooit tevoren.

Op eerlijke en open wijze beschrijft Rosa Timmer het hele proces in een wekelijkse column in 'Dagblad van het Noorden'. Deze columns worden zeer veel gelezen en vinden grote waardering. Dat laatste komt vooral door die schijnbaar onbevangen, ongecensureerde en invoelende manier van vertellen van Rosa. Voor dit boek bewerkt Rosa die columns tot één geheel.
+


Genre
Literatuur & Romans
Literaire roman, novelle
Aantal pagina’s
180
Uitgeverij
Uitgeverij Passage
Eerste editie
26 augustus 2020
Laatste editie
01 september 2021
ISBN
9789054523871


Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partnersReacties op: Woorden van mijn vader

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.