Advertentie
Yanti

Yanti

0
Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Junior   Topics 0
Yanti wordt geboren in Indonesie maar belandt in een weeshuis. Ze wordt geadopteerd door een warm gezin waar ze opgroeit. Toch begint ze zich tijdens het opgroeien vragen te stellen over haar roots. Ze besluit op zoek te gaan naar haar familie en onderneemt een lange reis naar het land waar ze ooit vandaan kwam.
Ze herontdekt haar persoonlijke geschiedenis, vindt een nieuw evenwicht en beleeft de rijkdom van een multiculturele identiteit.

YANTI, over de reis van haar leven is een herkenbaar verhaal voor iedereen maar in het bijzonder voor zij die vandaag elders leven dan waar ze geboren zijn.

Aryanti Frateur (1977) werd geboren in Java, Indonesie. Ze werd op tweeenhalfjarige leeftijd geadopteerd en kwam terecht in een dorpje in de Kempen waar ze opgroeide in een Vlaams gezin. Ze studeerde grafische vormgeving en sociaal-cultureel werk. Professioneel was ze actief in de cultuursector. Ze is gebeten door taal en de oneindige combinatiemogelijkheden van de zesentwintig letters die ons alfabet bezit. Ze is ook moeder van drie kinderen. Dit verhaal is haar debuut.
Genre
Kind & Jeugd
Aantal pagina’s
48
Uitgeverij
Studio Sesam vzw
Laatste editie
30 juni 2018
ISBN
9789492784032
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
E-book prijsvergelijker

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic