Zijn nieuwe vriendin
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 0 4 0 3 1 2 0 1 0

Zijn nieuwe vriendin

1

Rank 7223 Gelezen 1 Aan het lezen 3 Wil ik lezen 135 Favoriet 0 Recensies 0
Thrillers & Spanning   Topics 0

De internationale mega-bestseller: wereldwijd ruim 500.000 exemplaren verkocht
Voor de fans van Paula Hawkins, B.A. Paris en Karen Rose
Laura heeft het allemaal: een succesvolle carrière, een prachtig huis in hartje Londen, een goed huwelijk en een sterke band met haar zoon Daniel. Dan ontmoet Daniel Cherry en wordt hij binnen een paar dagen smoorverliefd. Zijn nieuwe vriendin is jong, mooi en slim, maar ze heeft niet dezelfde kansen gehad als de bevoorrechte familie van Daniel. Laura doet haar uiterste best om haar met open armen te ontvangen, maar al snel beginnen zich de eerste barstjes te vormen in haar relatie met Daniel. Kleine leugentjes die Laura doen vermoeden dat Cherry niet is wie ze beweert te zijn, en dat haar liefde voor Daniel niet oprecht is.
Naarmate de leugens groter worden, groeit ook Laura’s angst. Is Daniel in gevaar? Hoever durft Laura te gaan om hem te beschermen? Terwijl de geheimen zich opstapelen en de inzet steeds hoger wordt, maakt Laura een beslissing die alles verandert – en een van hen het leven kost.
In de pers
‘Een ijskoude psychologische thriller. Elk personage is gelaagd en heerlijk verwrongen. Ik doe voortaan altijd een achtergrondcheck bij de partners van mijn kinderen!’ Karen Rose
‘De vergelijking met Gone Girl dringt zich op. Lezers zullen smullen van de aanhoudende spanning en verrassende wendingen, helemaal tot het schokkende slot.’ Booklist

+


Genre
Thrillers & Spanning
Thriller
Uitgeverij
Boekerij
Eerste editie
17 januari 2022
Laatste editie
17 januari 2022
ISBN
9789402318517


Boekinformatie wijzigenReacties op: Zijn nieuwe vriendin

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.