We are Aruba

0

We are Aruba

Aruba is een cocktail van mensen en culturen. De ingrediënten staan borg voor verrassende en interessante combinaties van smaken, geuren en kleuren. Auteur Linda Reijnders belichtte in haar eigen rubriek tweeënhalf jaar achtereen wekelijks een andere nationaliteit op het eiland met als resultaat een indrukwekkende reeks tot de verbeelding sprekende portretten. Een bijzondere kijk in de kleurrijke Arubaanse samenleving en cultuur.

Reijnders interviewde maar liefst zeventig eilandbewoners onder wie de eigenaar van een Colombiaanse Salsa-tent, de Syrische Basel Sabbagh, de consul van Israël en de Tsjechische kitesurfer Michel Bogevad. Gedreven door haar persoonlijke interesse en passie voor mens en cultuur neemt de auteur de lezer bij de hand over het eiland aan de hand van boeiende gesprekken.

De persoonlijke verhalen, het vertrek uit eigen land en de hoop op een nieuwe toekomst.

We Are Aruba is een boek om te lezen en om in te kijken. De foto's en illustraties spreken, evenals de persoonlijke, door Reijnders met liefde, opgetekende verhalen.

Voor wie het eiland ooit bezocht een hernieuwde kennismaking en een boek vol heerlijke herinneringen. Voor wie het ooit bezoekt een onvergetelijke ontmoeting met het eiland en haar inwoners.

We Are Aruba is een fraai vormgegeven boek. Een tastbaar document dat een prachtig beeld geeft van de Arubaanse bevolking en haar veelzijdigheid.
Verschenen in
Genre
Korte verhalen
Aantal pagina’s
171
Laatste editie
13 oktober 2015
Uitgeverij
Scholten Uitgeverij
ISBN
9789079859269

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic