Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

We are Aruba

We are Aruba

Aruba is een cocktail van mensen en culturen. De ingrediënten staan borg voor verrassende en interessante combinaties van smaken, geuren en kleuren. Auteur Linda Reijnders belichtte in haar eigen rubriek tweeënhalf jaar achtereen wekelijks een andere nationaliteit op het eiland met als resultaat een indrukwekkende reeks tot de verbeelding sprekende portretten. Een bijzondere kijk in de kleurrijke Arubaanse samenleving en cultuur.

Reijnders interviewde maar liefst zeventig eilandbewoners onder wie de eigenaar van een Colombiaanse Salsa-tent, de Syrische Basel Sabbagh, de consul van Israël en de Tsjechische kitesurfer Michel Bogevad. Gedreven door haar persoonlijke interesse en passie voor mens en cultuur neemt de auteur de lezer bij de hand over het eiland aan de hand van boeiende gesprekken.

De persoonlijke verhalen, het vertrek uit eigen land en de hoop op een nieuwe toekomst.

We Are Aruba is een boek om te lezen en om in te kijken. De foto's en illustraties spreken, evenals de persoonlijke, door Reijnders met liefde, opgetekende verhalen.

Voor wie het eiland ooit bezocht een hernieuwde kennismaking en een boek vol heerlijke herinneringen. Voor wie het ooit bezoekt een onvergetelijke ontmoeting met het eiland en haar inwoners.

We Are Aruba is een fraai vormgegeven boek. Een tastbaar document dat een prachtig beeld geeft van de Arubaanse bevolking en haar veelzijdigheid.
Toon details

Schrijf een recensie

Is We are Aruba het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Gesponsord

Deze thriller trekt je razendsnel mee in een complot met onbetrouwbare staatslieden met hun eigen agenda's, internationale conflicten en hoogoplopende bedreigingen voor de samenleving.

Reageren op We are Aruba

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie.