Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Wetenschap op nieuwe wegen

De Lessen voor de eenentwintigste eeuw bieden jaar na jaar een staalkaart van het wetenschappelijk onderzoek zoals dit in onderzoeksgroepen en laboratoria aan de K.U.Leuven gestalte krijgt. Nu informatie via allerlei dragers overvloedig beschikbaar is, groeit de vraag naar een betrouwbaar overzicht.
Net over de drempel van de 21e eeuw nemen vooraanstaande specialisten zoals Marc Boogaerts, Koenraad Debackere, Jan Delcour, Peter De Mey, Frans De Schryver, Kris Dierickx, Hugo Hens, Bart Muys, Benoit Nemery, Katelijne Schiltz, Jan Van Damme, Boudewijn Van Houdenhove, Karel Van Miert en Han Verschure de lezer mee op een boeiende tocht doorheen uiteenlopende wetenschapsdomeinen.
Wetenschap op nieuwe wegen. Lessen voor de eenentwintigste eeuw volume 9 biedt dan ook een waaier aan actuele informatie over het universitaire onderzoek van vandaag.
Toon details

Schrijf een recensie

Is Wetenschap op nieuwe wegen het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Gesponsord

Deze thriller trekt je razendsnel mee in een complot met onbetrouwbare staatslieden met hun eigen agenda's, internationale conflicten en hoogoplopende bedreigingen voor de samenleving.

Reageren op Wetenschap op nieuwe wegen

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie.