Denken en weten over de wereld

0

Welke invloed hebben de ideeën en ontdekkingen van onderzoekers op ons en op de wereld om ons heen? “Denken en weten over de wereld”, de veertiende editie van “Lessen voor de eenentwintigste eeuw”, gunt het algemene publiek een blik achter de schermen van het laboratorium, het atelier of de studeerkamer en laat zien op welke wijze klimaatverandering, voedselvoorziening, opvoeden en onderwijs, bierbrouwen, humor, beeldcultuur en milieu, de rol van de USA, medische statistiek, het levenseinde of navelstrengbloed een impact hebben op het dagelijkse leven.
Marc Boogaert, Jozef Deckers, Freddy Delvaux, Katrien Descheemaeker, Kurt Feyaerts, Chris Gastmans, Jacques Haers, Bart Kerremans, Paul Moyaert, Freddy Nachtergaele, Idesbald Nicaise, Greet Vansant, Jean-Pascal van Ypersele, Geert Verbeke en Karine Verschueren staan in het brandpunt van wat leeft in de wetenschap en delen hun inzichten met de lezer.

Verschenen in
Genre
Mens & Maatschappij
Aantal pagina’s
288
Laatste editie
20 maart 2013
Uitgeverij
Universitaire Pers Leuven
ISBN
9789461660602
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic