Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Mijn eerste zoekboek Pasen

Kuikentje Pip is dol op Pasen. Hij wil later graag paashaas worden. Maar volgens mama kip kan dat niet. Op een dag vraagt Pip de paashaas of hij mag helpen met de voorbereiding voor Pasen. Hij is dolblij als dat mag. Samen brengen ze eieren naar het huis van de paashaas die ze gaan verven en daarna inpakken en verstoppen. De paashaas is zo blij met de hulp dat hij Pip een heel origineel cadeautje geeft. Met dit boekje, voorzien van stevige kartonnen bladzijden met afgeronde hoeken, kan een peuter zich voorbereiden op het Paasfeest; al zijn paasklokken in Nederland geen algemeen bekend verschijnsel. Vrolijk zoekboek waarin op elke linkerpagina in de brede witte marge een korte tekst van vijf tot zeven regels staat en vier voorwerpen of figuurtjes die gezocht moeten worden in de grote verhaalillustratie. De karikaturale illustraties beslaan steeds anderhalve pagina. De gestileerde digitale tekeningen in frisse kleuren vullen het eenvoudige verhaaltje aan. Op het in vier vlakken verdeelde omslag zijn fragmenten uit vier illustraties te zien die in het verhaal terugkomen. Vanaf ca. 2 jaar.
Toon details

Schrijf een recensie

Is Mijn eerste zoekboek Pasen het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Gesponsord

Deze thriller trekt je razendsnel mee in een complot met onbetrouwbare staatslieden met hun eigen agenda's, internationale conflicten en hoogoplopende bedreigingen voor de samenleving.

Reageren op Mijn eerste zoekboek Pasen

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie.