60 jaar Televisie in Nederland

0

60 Jaar Televisie in Nederland is een compleet overzichtswerk dat tot stand is gekomen in nauwe samenwerking met het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid. Van Snip en Snap tot De Lama’s, van Johnny en Rijk tot GTST en van Open het Dorp tot Boer zoekt vrouw en The Voice of Holland: ze staan er allemaal in. Het boek biedt uitgebreide informatie over het ontstaan van de televisie en de geschiedenis van tal van programma’s. Ook feiten over presentatoren en omroepen, niet eerder gepubliceerde foto’s en heel veel verhalen, weetjes en anekdotes worden overzichtelijk gepresenteerd. Bij het boek zit een dvd met bijna 3 uur unieke televisiefragmenten uit de afgelopen 6 decennia, samengesteld door Bert van der Veer en Het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid. Deze dvd maakt het overzicht van 60 jaar televisie in Nederland compleet.

60 Jaar Televisie in Nederland is een prachtige uitgave met een unieke dvd voor iedereen die herinneringen wil ophalen aan goede oude tijden, aan prachtige series en aan unieke televisiefragmenten.
Verschenen in
Aantal pagina’s
253
Laatste editie
25 mei 2014
Uitgeverij
Uitgeverij Marmer
ISBN
9789460680458 , 9789460689802
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic