Alles wat rijdt, rolt, vaart en vliegt

2

Een boek vol actie voor kleine liefhebbers van voertuigen: racewagens, graafmachines, vliegtuigen, treinen, brandweer- en politieauto's, boten uit alle windstreken en nog veel meer bijzonder verkeer!

Kijken, zoeken, aanwijzen en benoemen: een boek om lange tijd plezier van te hebben, zowel thuis als op de opvang en in de jongste kleuterklassen.
Het boek is gemaakt van stevig karton met ronde hoeken. Het boek is op verschillende manieren te gebruiken: van aanwijzen en benoemen tot zoekspelletjes. Zo staan er voor in het boek verschillende figuren die in de grote platen opgezocht kunnen worden. Kun jij iedereen vinden?

Verschenen in
Genre
Kind & Jeugd
Aantal pagina’s
26
Laatste editie
23 oktober 2015
Uitgeverij
Uitgeversmaatschappij Holland B.V.
ISBN
9789025113049

Lezersrecensies (2)

Alles wat rijdt, rolt, vaart en vliegt – Magali Clavelet

door: Verhaalkabaal 1 like
Als je een 1,5-jarige in huis hebt, die je ook wel De Sloopkogel noemt, dan ben je blij met een boek als Alles wat rijdt, rolt, vaart en vliegt. De pagina’s zijn van lekker dik karton en kunnen dus tegen een stootje. En het ziet er ook nog eens heel leuk uit. Zo’n beetje alle voertuigen uit...

Een boek voor urenlang ontdekplezier

door: Peuter-kleuter boekenland 2 likes
Een groot kartonnen zoek-, benoem- en aanwijsboek voor peuters en kleuters die van voertuigen houden. Het is een boek waar je urenlang plezier van hebt en dat je kind keer op keer weer wil bekijken. Het is stevig uitgevoerd met afgeronde hoeken en het is gemakkelijk door te bladeren met kleine...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic