Als geen ander

12

Artikelen 2 Gespot 1

Een eerste liefde raakt je altijd tot in de kern van je wezen. Maar alleen de meest wezenlijke liefde verandert je leven voor altijd.
Devorah is een lief meisje dat nooit is afgeweken van haar strenge chassidische opvoeding. Jaxon is een grappige en slimme nerd die zich nooit gemakkelijk heeft gevoeld in de buurt van meisjes. Ze hebben hun hele leven doorgebracht in Brooklyn aan weerszijden van dezelfde straat. Hun paden hebben elkaar nooit eerder gekruist... Tijdens een orkaan stranden ze samen in een lift, waar het lot ze geen andere keuze laat dan een verbinding aan te gaan. Hoewel hun relatie ten strengste verboden is, spreken Devorah en Jax in het geheim met elkaar af en riskeren ze alles om samen te kunnen zijn. Maar hoe ver kunnen ze gaan?

Verschenen in
Genre
Young Adult
Aantal pagina’s
336
Laatste editie
06 januari 2016
Uitgeverij
Van Goor
ISBN
9789000344246 , 9789000344253


Artikelen over Als geen ander

Wat lees ik? #leeseenswatanders
03 april 2018 4 likes
Strijd voor diversiteit gaat door
02 augustus 2016 6 likes
  Meer artikelen
Advertentie

Hebban recensie

    Elise Hermans Hebban Recensent

Een liefdesverhaal van alle tijden

door Elise Hermans op 06-04-2016

Als geen ander is het tweede young adult-boek van Una Lamarche, die naast schrijfster ook journalist en blogger is. Ondertussen heeft ze ook al een derde boek geschreven en als je maar niet genoeg zou krijgen van haar schrijfsels, dan kan je ook altijd haar komische essays lezen die ze bundelde in Unabrow. Naast haar gevoel voor humor heeft Una duidelijk ook een talent voor schrijven – wat de New...


Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic