Beweeg!

5

Artikelen 2 Spots 1

Arie wil iedereen in beweging krijgen om een gezonde en gelukkige levensstijl te ontwikkelen. In Beweeg! behandelt hij samen met trainers en coaches van zijn eigen Vondelgym de meest gehoorde excuses die mensen hebben om niet in beweging te komen.
ARIE: 'Veel excuses die in dit boek behandeld worden, kwamen ook in mijn hoofd op. Moe, lange werkdagen, druk gezinsleven, te veel andere dingen... Elk hoofdstuk begint daarom met zo'n excuus - gevolgd door deskundig advies, praktische tips, inspirerende praktijkverhalen, diverse sportoefeningen (van touwtje springen tot supermans) en gezonde recepten (van smoothies tot salades). En als er geen excuses meer zijn, zit er nog maar één ding op... Bewegen!

Verschenen in
Genre
Culinair
Laatste editie
26 april 2016
Uitgeverij
Carrera
ISBN
9789048832347 , 9789048832354


Artikelen over Beweeg!

Hebban Sterrenparade (20)
05 juni 2016 2 likes
Most Wanted: mei 2016
02 juni 2016 3 likes
  Meer artikelen


Door lezers

Heel Hebban Kookt en Bakt / HHKBakventskalender - dag 20
20 december 2018 2 reacties
  Meer artikelen

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het ebook bij Libris voor 9,99
Bestel het ebook bij Blz. voor 9,99
bestellen
bestellen
Boeken.combestellen
Proxisbestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbiedersAdvertentie

Lezersrecensies (3)

Beweeg

door: Astrid80 1 like
Arie Boomsma en zijn medewerkers van de vondelgym benoemen en weerleggen de meest gebezigde excuses om niet te sporten, waardoor niet bewegen geen optie is. Er staan persoonlijke verhalen in, recepten en oefeningen. Prima boek voor een beginnende sporter.

Een eerste sportieve aanzet

door: Nicole van der Elst 1 like
Heb je het goede voornemen om meer te gaan bewegen, maar ziet de bank er na een dag werken erg aantrekkelijk uit? In Beweeg! streeft Arie Boomsma ernaar om, samen met een team van deskundigen, deze en andere excuses definitief van tafel te vegen. Arie Boomsma lijkt een echte alleskunner....

Inspiratiebron

door: Sandra Hutchison 1 like
In 2015 opende Arie Boomsma de sportschool Vondelgym, ontstaan vanuit de behoefte om zijn plezier in sport en gezondheid met anderen te delen. Nu komt Arie Boomsma met het daar mooi op aansluitende boek Beweeg! Samen met zijn broer Klaas stelde hij dit mooie boek samen. Ze zijn ervan overtuigt dat...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic