Blijf bij Me

0

Aan het begin van het zesde middelbaar komt Hanne bij de populaire Lucas in de klas te zitten. Ze heeft al sinds het eerste middelbaar een oogje op Lucas en is dan ook vastberaden hem dit jaar aan de haak te slaan. Dat lukt stilaan maar zeker en na enkele dates vormen ze het koppel van de school. Maar het einde van het schooljaar is inzicht en moeilijke keuzes staan hen te wachten. Waar zullen ze studeren? Wat of wie laten ze achter?

Wanneer blijkt dat ze beiden een andere richting uitgaan, zijn ze bang voor wat de toekomst brengt. Dan ontmoet Hanne Jack. Jack is helemaal niet zoals Lucas, niet qua uiterlijk noch qua persoonlijkheid. Is hij de reden dat het minder goed gaat tussen Hanne en Lucas of heeft Lucas dit allemaal zelf veroorzaakt? Wat vaststaat is dat Jack en Lucas haar leven zullen veranderen, voorgoed. De vraag is nu: blijven Hanne en Lucas samen of vliegt ze weg met Jack?
Verschenen in
Genre
Kind & Jeugd
Aantal pagina’s
200
Laatste editie
08 mei 2015
Uitgeverij
Brave New Books
ISBN
9789402133639

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic