Blijf bij me!

5

Artikelen 2

Katja is omringd door dieren op de manege waar ze werkt en woont. Toch is dat voor haar nog niet genoeg en ze besluit een puppy in huis te halen. Tijdens de eerste les van de puppycursus valt haar oog meteen op Felix, de hondentrainer, en de interesse is wederzijds. Katja's omgeving lijkt blij te zijn voor haar, maar schijn bedriegt. Er worden vervelende roddels verspreid en de spanningen lopen hoog op. Wie veroorzaakt de roddels en is de prille relatie wel sterk genoeg? Zal Felix bij haar blijven? Suzanne Peters (1985) en woonachtig te Zutphen heeft honderden informatieve teksten geschreven voor diverse websites. Ook schrijft ze voor uitgeverij Ellessy diverse delen voor de educatieve jeugdboekenserie WWW. Dit is haar zevende feelgoodroman. De pers over 'Geheime liefde': "Eenvoudige roman....met een thema (overgewicht) dat een breed publiek zal aanspreken".(Daniela Koeleman voor Biblion) "....Een boek dat heerlijk wegleest...Lekker vlot geschreven en het verhaal is best vermakelijk".(Yunomi.nl) "Suzanne Peters schrijft jong en herkenbaar. Haar roman is gemakkelijk te lezen en in no time uit....Krachtig met een erg goede boodschap". (Chicklit.nl 5 hartjes) De pers over 'Schoon genoeg': "De auteur heeft dit thema (smetvrees) gecombineerd met een vlot familieverhaal waardoor het onderwerp goed bespreekbaar wordt."(H.W.L.Keus-Asveld voor Biblion) De pers over 'Zomerliefde': "Aardige liefdesroman. Couleur locale is goed getroffen. Eigentijdse feelgoodroman is bedoeld voor een breed vrouwelijk publiek". (M.Willard voor Biblion) De pers over 'Zomerflirt': "Dankzij de eenvoudige schrijfstijl leest het verhaal ook makkelijk weg. Een ontspannende roman voor jong, maar stiekem ook wel voor oud. (Chicklit.nl)

Verschenen in
Genre
Feelgood , Romantiek
Laatste editie
28 augustus 2014
Uitgeverij
Oorsprong, Uitgeverij
ISBN
9789086602346 , 9789461012364


Artikelen over Blijf bij me!

Auteur van de week: Suzanne Peters
03 april 2015 1 like
Een nieuw schrijfproject
25 maart 2015 1 like
  Meer artikelen

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 19,95
Bestel het boek bij Blz. vanaf 19,95
bestellen
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Advertentie

Lezersrecensies (1)

Een heerlijke feelgood roman

door: Mieke Schepens 1 like
Een heerlijke feelgood roman! Een boek waarmee je gaat zitten en het dan lekker vlot uitleest. Mede door de korte zinnen leest het ontzettend gemakkelijk voor iedereen. Het is een verhaal dat in het dagelijks leven plaats zou kunnen vinden, het roddelen is hier een belangrijk onderwerp. Dat gebeurt...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic