Café wonder

, ,

10

Een hemelse roman, dat is 'Café Wonder' van bestsellerauteur Max Lucado: verrassend, inspirerend en verrukkelijk.

Chelsea Chambers besluit het aan haar nagelaten koffiehuis van haar moeder nieuw leven in te blazen. Ze steekt al haar tijd, energie en creativiteit in café Wonder, maar de klanten blijven weg. Totdat een nieuwe werknemer een stoet aan mysterieuze gebeurtenissen met zich meebrengt. Ineens wordt het café overspoeld door klanten, die niet alleen komen voor de cupcakes en de cappuccino, maar ook voor de speciale verbinding met de hemel: via een blog kunnen alle klanten één vraag stellen aan God.

Max Lucado is een van de bekendste auteurs van geloofsopbouwende boeken. Hij heeft tientallen boeken geschreven, die op hun beurt in tientallen talen zijn vertaald, zoals het prentenboek 'Niemand zoals jij' en het bijbelse dagboek 'Leven uit genade'.
Verschenen in
Genre
Literatuur & Romans
Aantal pagina’s
272
Laatste editie
11 augustus 2015
Uitgeverij
Voorhoeve
ISBN
9789029724067 , 9789029724074
Bestel dit ebook vanaf  €9,99 bijAdvertentie

Lezersrecensies (1)

a miracle in the air

door: Tinke 1 like
Miracle at the Higher Grounds Cafe ''Each star, numbered. Each star, named! Like every grain of sand. Every hair on his head. Every trouble that filled his day. Created. Numbered. Known.'' sorry that this is English guys! First of all I really liked this book! I'm not into believing in...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic