Camouflage

15

Op het moment dat de Spaanse regering druk lobbyt om Marokko bij de Europese Unie te krijgen, ontploft er een bom in een winkelcentrum op het toeristische eiland Gran Canaria, waarbij tientallen doden vallen. De hulp van de Spaanse geheime dienst wordt ingeroepen.

Al snel blijkt dat de gruweldaad het werk is van een aan Al-Qaida gelieerde Marokkaanse terroristenbeweging. Alfonso Silva, leider van Nueve, de elite-eenheid van de geheime dienst, moet alles op alles zetten om een volgende aanslag te voorkomen. Geholpen door een fanatieke club duikers, wordt een groot gevaar afgewend? Dat daar wederom slachtoffers bij vallen is onvermijdelijk.

Verschenen in
Oorspronkelijke titel
Camouflage
Serie
Alfonso Silva (1)
Genre
Thrillers & Spanning
Laatste editie
28 oktober 2009
Uitgeverij
Zwarte Beertjes
ISBN
9789056952105 , 9789046111512 , 9789044963816

Lees verder

Advertentie

Hebban recensie

    Eric Herni Boekverkoper

Met Camouflage heeft Goeken bewezen dat hij is uitgegroeid tot concurrent voor Clive Cussler.

door Eric Herni op 09-06-2004

Aangezien ik de eerste twee boeken van Paul Goeken niet heb gelezen, was Camouflage mijn eerste kennismaking met het werk van deze Nederlandse misdaadauteur. De setting was voor mij nieuw en al snel was duidelijk dat een paar personages al in eerdere boeken een rol hebben gespeeld. Persoonlijk heb ik weinig op met de duiksport. Sterker nog: zo’n beetje alles wat onder de waterspiegel leeft kan...

Lezersrecensies (6)

Akelig actueel. Een echte aanrader.

door: Sander Verheijen 1 like
Camouflage is al weer de derde thriller van Paul Goeken. Na twee ‘onderwaterthrillers’ (één over een haaienplaag bij Gran Canaria, een tweede over de aanslagen op duikers) gooit Goeken het nu op een geheel andere boeg en bewijst hij dat hij ook zonder de benauwende diepte de lucht uit je longen...

door: Kees Buis-2552 1 like
Dat Gran Canaria en duiken een rol spelen in Camouflage is niet verrassend. Dat de actie weer van de pagina's spettert ook niet. Wat wel verrassend is, is dat Paul Goeken dit verhaal in 228 pagina's kwijt kon. Het hadden er van mij 528 mogen zijn!

Ik heb het boek in één ruk uitgelezen. Het duurde...

door: Nicky de Cock-2362 1 like
Alweer het derde boek van Paul Goeken en in ieder boek merk ik dat de schrijver groeit. Niet voor niets krijgt hij steeds meer bekendheid.

Camouflage heb ik in een adem uitgelezen. Ik kon niet stoppen, ik moest weten wat er verder ging gebeuren.
Van de andere boeken van Paul Goeken ben ik gewend dat...

door: Doemoezi-3336 1 like
Gelukkig is Goeken van uitgeverij veranderd. Dit boek verliest een pak van zijn aantrekkingskracht door het erg groot aantal taalfouten en verkeerd tikwerk. Spijtig.

Het is ook wel leuker zijn twee vorige boeken gelezen te hebben. We krijgen in nummer drie zowel een aantal personnages uit een en...

door: Ad de haan-3602 1 like
Goed boek, sterk actueel verhaal. Jammer, dat er zo ontzettend veel spelfouten in staan. Onbegrijpelijk, dat een boek zo gedrukt kan worden. Dergelijke fouten hinderen mij zodanig, dat ik afgeleid word van datgene waar het bij het lezen van een boek om gaat.

door: Jurgen (uijtje)-3822 1 like
In het boek Camouflage worden vier op zich zelf staande verhalen verhalen beschreven, welke langzaam in elkaar overlopen. De duikschool van Matthew Price, het leven van de Noord-Afrikaanse drugsbaron Ben Brahim, de Duitse nachtclub eigenaar Ernst Ulm en de leider van de Spaanse elite-eenheid van de...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic