Charlie Kane

7

Hij is verantwoordelijk voor de dood van velen. Maar door alles wat ik over hem te weten ben gekomen, geloof ik dat hij in wezen een goed mens is. Klinkt vreemd, hè? Hoe kan hij een goed mens zijn? Hij is een seriemoordenaar.

Al zeventien jaar lang zoekt de FBI naar een moordenaar die de grootste misdadigers van de Verenigde Staten opruimt. Hij staat bekend als Mister Candy en niemand weet wie hij is.
Charlie Kane groeide op in een rijk gezin aan de Oostkus van de Verenigde Staten. Hij was een wonderkind: op zijn derde las hij de New York Times en op zijn dertiende was hij al een wiskundig genie. Charlie, een vriendelijke en aantrekkelijke jongen, ging naar Harvard, ontmoette de liefde van zijn leven en leidde een harmonieus bestaan. Tot die ene dag, zeventien jaar geleden, waarop de familie Kane plotseling verdween.

Verschenen in
Oorspronkelijke titel
Mr. Candid
Genre
Literatuur & Romans
Laatste editie
31 juli 2003
Uitgeverij
Buuren B.V., Uitgeverij
ISBN
9789056951740
Advertentie

Hebban recensie

    Sander Verheijen Hebban Crew

Een dijk van een thrillerdebuut

door Sander Verheijen op 14-07-2003

Charlie Kane is de debuutthriller van de Britse schrijfster Jules Hardy. Charlie ‘Chum’ Kane is een seriemoordenaar. Al zeventien jaar lang vermoordt hij de grootste (zeden-)misdadigers van de VS en staat hij bekend als Mr. Candid.
In het boek volgen we onder andere Patrick Flanagan, een dikke inspecteur gefascineerd is over de mysterieuze moordenaar. Hij zet zelfs zijn baan op het spel om er...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic