Dagboek van een modemeisje 1

2

Artikelen 1 Lijsten 1

De graphic novel 'Dagboek van een modemeisje' van Angie Spady is het grappige dagboek van Sofie, vol hilarische belevenissen.

Sofie is twaalf en af en toe een echte drama queen. Eén ding weet ze zeker: op een dag wordt ze een wereldberoemde modeontwerpster. Als ze nu maar geen last had van die vervelende school, haar soms gek geworden ouders, die irritante Miranda en haar gevoelens voor Josh. En dan heeft ze het nog niet eens over haar broertje, die nota bene een stinkdier als huisdier heeft. In alle chaos kan Katie altijd rekenen op haar vriendin Lisa - en God, die vaak op verrassende wijze lijkt in te grijpen.

Verschenen in
Genre
Kind & Jeugd
Aantal pagina’s
304
Laatste editie
08 december 2015
Uitgeverij
Callenbach
ISBN
9789026621482 , 9789026621499


Artikelen over Dagboek van een modemeisje 1

  Meer artikelen
Bestel dit boek vanaf  €16,99 bij

bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Bestel dit ebook vanaf  €9,99 bijHebban recensie

Dagboek van een christelijke muts

door Edith op 31-12-2015

De twaalfjarige Sofie Sanders droomt ervan om later een wereldberoemde modeontwerpster te worden. Als ze van haar vader in plaats van een nieuw schetsboek een dagboek krijgt, besluit ze deze vol te schrijven met alles wat haar bezighoudt. Het Dagboek van een modemeisje van Angy Spady staat dus niet alleen maar vol met mooie kledingontwerpen. Sofie schrijft ook over haar BFF Lisa, haar kleine...


Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic