Dav Iven: van zwaarden en zangers

2

Artikelen 1 Lijsten 1

Dav Iven is te downloaden voor de prijs die je zelf wilt betalen.

Een opstand lang was het volk van Edèl strijdbaar en eensgezind, maar jaren na de onafhankelijkheid zingen de zangers luider dan de zwaarden. De verzetshelden van weleer verruilden hun trouwe ros voor de troon, en de strijdkreten van hun gevolg beginnen met iedere dag verder te verstommen. De wereld, intussen, wordt er allesbehalve genadiger op. In het noorden broeden de voormalige overheersers nog altijd op vergelding, terwijl westwaarts de Ilianen in een bloedige patstelling verwikkeld zijn. Misnoegde heren ondermijnen het rijk van binnenuit, en een nieuwe generatie opstandelingen verenigt zich in de strijdlustige davs. Intriges, bondgenootschappen en persoonlijke vetes doen het rijk op haar grondvesten schudden, terwijl de enkeling vanuit de warmte van haardvuuren bepaalt over de levens van duizenden. Dit is het verhaal van zes zielen in de kou.

 

Verschenen in
Genre
Sciencefiction & Fantasy
Laatste editie
29 mei 2015
Uitgeverij
Spectral White Media
ISBN
9789082372908


Artikelen over Dav Iven: van zwaarden en zangers

Eigenwijze selfpubbers #5: Julian Tunru
14 september 2015 2 likes
  Meer artikelen

Hebban recensie

Pay-what-you-want voor dit fantasydebuut

door Tanja Krone op 16-09-2015

Dav Iven is het debuut van Julian Tunru. Het is een historische roman, in een fictieve wereld. Het wordt uitgegeven door Spectral White Media en is digitaal te verkrijgen op basis van pay-what-you-want. Op de website van het boek zijn de personages te vinden, een kaart en een korte geschiedenis. Maar het gaat natuurlijk om het boek.

In het dorpje Lesse is het gewone leven weer opgepakt na de...


Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic