Advertentie

Julian Tunru

Artikelen 1 beschrijving bewerken

Mijn naam is Julian Tunru, en ik vertel graag verhalen.

In de regel betekent dat een blog of een haastig geschreven column, maar andere keren waag ik me aan fotografie, een korte film of een post- structuralistische grotschildering. Wat het medium ook moge zijn: ik wil het verkennen, de grenzen opzoeken; me tot diep in de nacht laten meeslepen en alle mogelijkheden ontdekken. Daarnaast heb ik geen parkiet.

Dav Iven is de liefdesbaby van mijn schrijvershart en een passie voor geschiedenis; van mijn verwondering om de mensheid en een angstaanjagend hardnekkige koppigheid. Ooit begonnen als honderdste punt op mijn befaamde bucket list, maar sindsdien spectaculair uit de hand gelopen tot het transmediale stukje levensgeluk dat je nu voor je ziet. Met onder de motorkap honderden wiki-pagina’s vol notities; dagen en nachten aan historisch onderzoek; een bedroevend slecht getekende landkaart en beschamend veel bezoeken aan allerhande babynamensites.

Dav Iven is te downloaden voor de prijs die je zelf wilt betalen.

Nieuwste boek

Dav Iven: van zwaarden en zangers - Julian Tunru Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie

Meer over Julian Tunru

  Meer artikelen

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Van deze auteur

Meer Boeken