De bestemming van Violet en Luke

23

Luke Price wordt achtervolgd door zijn verleden. Alleen met betekenisloze relaties lukt het hem de nare herinneringen uit zijn jeugd te verdringen. Hij zou zijn verleden zo graag uitwissen, maar hoe?
Violet Hayes leidt sinds de moord op haar ouders een turbulent leven. Ze groeit op in een pleeggezin, wordt verwaarloosd en probeert met drugs en drank de pijnlijke herinneringen aan de afschuwelijke moordpartij te vergeten. Ze vertrouwt niemand en wil zich aan niemand binden.
Dan ontmoet ze Luke. Hun persoonlijkheden botsen, maar tegelijkertijd is er een onmiskenbare aantrekkingskracht. Ze bekvechten, ze vluchten, en... ze worden verliefd. Maar kunnen ze hun verleden vergeten en voor elkaar kiezen?

[i]De bestemming van Violet & Luke[/i] is een heerlijk boek vol actie en emotie. Verwond, verlaten, maar altijd vol passie - dat zijn de personages van Sorensen.

Verschenen in
Oorspronkelijke titel
The Destiny of Violet & Luke
Genre
Literatuur & Romans
Laatste editie
29 november 2014
Uitgeverij
Xander Uitgevers B.V.
ISBN
9789401602945 , 9789401602952
Bestel dit ebook vanaf  €4,99 bijAdvertentie

Lezersrecensies (2)

Aangrijpend verhaal!

door: Bianca 1 reactie 1 like
Mooi vervolg op de Callie en Kayden story, in mijn ogen komt er nog een vervolg. Ik houd van deze schrijfstijl, krijg er soms een brok van in mijn keel.

Verbonden verleden maakt de toekomst gecompliceerd

door: Olga Hoekstra 1 reactie 1 like
'Ik denk niet aan de toekomst omdat ik vast zit in het verleden.' Ik heb de Nederlandse editie gelezen van deze spin off van de serie van Callie en Kayden en man... wat een juweeltje was dit! Ik was al benieuwd naar het verhaal van Luke tijdens het lezen van de eerste twee delen over C+K, maar dat...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic