De Brug

,

0

Lydia Slegt is geboren in de omgeving van Amsterdam en heeft daar haar jeugd doorgebracht. Zij is dochter van Jan en Gerrie Slegt die nog twee andere kinderen hebben, Gert-Jan en Annelies. Lydia heeft drie zonen te weten Ruben, Joël en Daniël. Sinds mei 2011 is zij gescheiden en woont nu in Rotterdam. Zij is de oma van Evy (het schatje van pagina 81)
Henk Steinmann is geboren in Rotterdam-Delfshaven en is de oudste zoon van een gezin van vier kinderen. Zijn ouders waren Gijs en Annie en die zijn al enkele tientallen geleden overleden. Henk heeft twee (getrouwde) dochters te weten Mirjam en Iris. Sinds juni 2009 is hij weduwnaar van Alice die veel te vroeg is overleden. Hij is opa van Evy (het schatje van pagina 81)
Deze twee mensen hebben elkaar ontmoet eind 2011 en een liefde is er tussen hen ontloken. Omdat beiden graag verhalen schrijven is op een vakantie in Italië in 2012 het plan geboren samen een boek met korte verhalen te gaan schrijven. Een gedeelte van de verhalen in dit boek gaan over deze vakantie. Het liefst schrijven zij over dezelfde voorvallen waarbij blijkt dat hun gezichtspunten geheel verschillend zijn.
Ter gelegenheid van hun huwelijk op 29 augustus 2015 hebben zij hun korte verhalen in boekvorm laten uitgeven. De verhalen zijn divers en laten een beeld zien van hun interesse en hun liefde voor elkaar en voor het schrijven.
Verschenen in
Genre
Literatuur & Romans , Korte verhalen
Aantal pagina’s
199
Laatste editie
15 september 2015
Uitgeverij
U2pi BV
ISBN
9789087595432
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic