De dolfijn en het meisje

De dolfijn en het meisje

0
Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 1 Favoriet 0 Recensies 0
Junior   Topics 0
Anne's lievelingsdieren zijn dolfijnen. Als er tijdens een strandvakantie een dolfijn dicht bij de kust zwemt, weet zij dat hí?? het is waar ze zo lang op heeft gewacht. Nadat ze samen gezwommen hebben, brengt dit veel teweeg in haar eigen leven, thuis en op school. Van een grootmoederdolfijn krijgt ze een opdracht mee, waarvan ze dacht dat die makkelijk zou zijn, maar dat is niet zo ... Hoe kan ze tóch vertrouwen dat alles goed komt? En hoe kan zij over de boodschap van de dolfijnen vertellen als niemand echt wil luisteren?
"De Dolfijn en het meisje" is een magisch avontuur over de liefde tussen mens en dier en over de diepe verbinding met alles wat leeft.
Voor Annelot Borleffs (1953) is de natuur haar thuis. Daarnaast is zij gefascineerd door de beleving van het kind. 'Er gaat veel meer om in kinderen dan wij kunnen zien. Hun pure gevoelswereld is prachtig. Dieren herkennen deze taal en reageren hier onbevangen op. Daarmee tonen ze ons een weg.'
De uitdaging in Annelot's leven is om dit meer zichtbaar en bespreekbaar te maken.
Zij schrijft licht en speels over universele levensthema's. Haar inspiratie voor dit boek kreeg zij vanuit haar fijngevoelige contact met dolfijnen.
Genre
Kind & Jeugd
Aantal pagina’s
175
Uitgeverij
Uitgeverij Elikser B.V.
Laatste editie
11 juni 2019
ISBN
9789463651493
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie E-book prijsvergelijker
Advertentie