De duivel van Florence

23

Lijsten 1

Op een hete zomerdag in Florence wordt de Amerikaanse Mary Warren plotseling aangevallen door een gemaskerde man die haar met een mes bewerkt. Ze ziet nog net haar echtgenoot aan komen rennen en doodgestoken worden, voordat ze het bewustzijn verliest. Al eerder zijn twee jonge vrouwen op brute wijze vermoord, maar wonder boven wonder overleeft Mary de aanval.
Een jaar later besluit Mary terug te keren naar Florence en haar minnaar Pierangelo. Daar wil ze haar leven oppakken. En dat lijkt te lukken, totdat er weer een lichaam van een jonge vrouw wordt gevonden. Maar de man die haar aanviel en haar echtgenoot doodde, is omgekomen bij een ongeluk. Is er een copycat-killer aan de gang of is er meer aan de hand?

Verschenen in
Oorspronkelijke titel
The Faces of Angels
Genre
Literatuur & Romans
Vertaald door
Saskia Peterzon-Kotte
Laatste editie
16 september 2014
Uitgeverij
A.W. Bruna Uitgevers B.V.
ISBN
9789400504714 , 9789044972788
Bestel dit ebook vanaf  €5,99 bijLezersrecensies (1)

De duivel van Florence

door: lydia buist 1 like
    Lucretia Grindle is geboren in Sherborn, Massachusetts. Ze is freelance journaliste geweest in Engeland, Canada en de VS. Ze woont met haar man afwisselend in Engeland en de Verenigde Staten. 'De duivel van Florence' schreef ze nog voor 'Villa Triste' en 'De verloren dochter', die ook bij A.W...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic