Advertentie

De familiereünie

394

Rank 2972 Gelezen 432 Aan het lezen 9 Wil ik lezen 338 Favoriet 9 Recensies 8
Literatuur & Romans Lijsten 3 Spots 2   Topics 0

In de familiereünie, een intense roman over identiteit, liefde en vergeving toont Tatiana de Rosnay, de schrijver van Haar naam was Sarah, wederom haar kwaliteiten als uitmuntend verhalenverteller enerzijds en kenner van de menselijke ziel anderzijds. Paul Malegarde, een beroemd bomenkenner, is getrouwd met de Amerikaanse Lauren en samen hebben ze twee volwassen kinderen, Tilia en Linden. Ze zijn op familieweekend in Parijs en alle vier dragen ze een geheim met zich mee. Doordat de Seine buiten zijn oevers dreigt te treden door aanhoudende regen is het gezin tot elkaar veroordeeld en kunnen hun geheimen niet langer verborgen blijven. Ieder zullen ze moeten vechten voor hun identiteit en ze zijn tegelijkertijd genoodzaakt een gesloten front te vormen om het stijgende water het hoofd te bieden.

+


Genre
Literatuur & Romans
Vertaalde literaire roman, novelle
Vertaald door
Caecile de Hoog
Aantal pagina’s
294
Uitgeverij
Ambo|Anthos
Eerste editie
28 juni 2018
Laatste editie
23 augustus 2018
ISBN
9789026342684 , 9789026342691 , 9789049806965
Boekinformatie wijzigen
1 keer bewerkt, laatste bewerking door Hebban lezer
Rapporteer deze bijdrage
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners


Recensies (8)

Keuze van de redactie

Als de natuur boos wordt

door: Helena van Dijk

Tatiana de Rosnay (1961) is zeer bekend geworden met haar bestseller Haar naam was Sarah, waarvan er wereldwijd al negen miljoen verkocht zijn. Haar vader is een uit Rusland afkomstige Fransman en haar moeder is Engelse; De Rosnay is tweetalig en schrijft zowel boeken in het Frans als in het Engels....

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: De familiereünie

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken