De geïllustreerde wereldatlas voor de jeugd

1

"De geïllustreerde wereldatlas voor de jeugd werd gemaakt door een internationaal team van cartografen, auteurs, redacteurs, ontwerpers en consulenten, die volledig inspeelden op de manier van denken en de natuurlijke nieuwsgierigheid van kinderen. Deze interactieve atlas zet een nieuwe maatstaf voor de toekomstige naslagwerken voor de jeugd. De baanbrekende combinatie van gesofisticeerde cartografie, prachtige illustraties en informatief hoogstaande doch zeer toegankelijke tekst, zorgde voor het totstandkomen van de meest boeiende, uitgebreide en rijkelijk geïllustreerde kinderatlas ooit.
De inleidende bladzijden bevatten unieke informatie over de wereld in het algemeen. Daarna worden alle landen per continent visueel voorgesteld. Dit deel wordt doorspekt met knutselideeën en kwisvragen. Een verklarende woordenlijst en een zeer uitgebreid overzicht van alle belangrijke gegevens per land sluiten deze ultieme informatiebron voor kinderen van alle leeftijden af."
Verschenen in
Genre
Kind & Jeugd
Aantal pagina’s
128
Laatste editie
23 oktober 1999
Uitgeverij
Lannoo Uitgeverij
ISBN
9789020932874
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic