DE GROTE GITAARSCHOOL - RINGBAND

0

Met oefen-cd.
Handig om neer te zetten.

* Uniek en praktisch: een handig oefenboek voor de beginnende gitarist. Het maakt je wegwijs in de basisbeginselen, de wereld van de akkoorden en de speelpraktijk in een band.
* Inclusief een uitgebreide oefen- en begeleidings-cd boordevol voorbeelden en stukken om mee en na te spelen - bevat 72 tracks.
* Met extra informatie over de bijzondere mogelijkheden van de elektrische gitaar - van powerchords via bending tot licks en riffs.
* Rond de 800 akkoorden om op te zoeken, te oefenen en om mee te componeren; elk akkoord staat afgebeeld in een diagram met vingerzetting, in notenschrift en met de gebruikelijke akkoordsymbolen.
* Een praktisch formaat, ingebonden met een spiraal, om het je gemakkelijk te maken tijdens het oefenen - de ideale gids voor gitaristen, op zowel de akoestische als de elektrische gitaar, en voor iedereen die ervan droomt om beter gitaar te kunnen spelen!
Verschenen in
Genre
Stripboeken
Laatste editie
01 september 2014
Uitgeverij
De Lantaarn B.V.
ISBN
9789461883506
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic