De kaart van Kara

5

Artikelen 3 Spots 1
Welkom in Kara! Een wereld vol vampiers, draken, elfjes, reuzen en andere wezens. Wil je deze wereld bezoeken? Dat gaat niet zomaar. De toegangspoorten worden namelijk bewaakt door zeven Poortwachters. Slechts zelden kan er iemand uit onze wereld naar de magische wereld van Kara.

Wanneer Megan ontdekt dat ze een magische kracht heeft waarmee ze deuren kan openen, staat haar hele leven op zijn kop. Eén van de zeven Poortwachters heeft haar - en haar krachten - nodig om een belangrijke landkaart bij de vampiers te halen. Is de norse Poortwachter eigenlijk wel te vertrouwen? En hoe zit het met die vriendelijke vampier die ze regelmatig tegenkomt?

Suzanne Peters (1985), woonachtig te Zutphen maakt na acht feelgood-romans haar fantasy-debuut.

Zie ook de bijbehorende website www.7poortwachters.nl

Verschenen in
Genre
Kind & Jeugd
Laatste editie
07 januari 2015
Uitgeverij
Ellessy Jeugd
ISBN
9789086602681


Artikelen over De kaart van Kara

Een nieuw schrijfproject
25 maart 2015
Nieuwe fantasytalent: Suzanne Peters
02 januari 2015 2 reacties
  Meer artikelen


Door lezers

Feelgood Club / Het kerstverhaal van Suzanne Peters
05 december 2017 41 reacties
  Meer artikelen
Advertentie

Hebban recensie

De kaart heeft duidelijke lijnen, maar mist een stevige invulling

door Monique van Helvert op 12-01-2015

Suzanne Peters schreef eerder een aantal romantische boeken voor volwassenen. De kaart van Kara is haar eerste fantasyboek voor jeugdige lezers. Hoewel ze niet eerder een fantasyverhaal uitgaf, zijn jongeren geen onbekende doelgroep voor haar. Ze schreef bijvoorbeeld een aantal delen van wij willen weten, een informatieve boekenreeks voor jongeren over uiteenlopende onderwerpen.

De kaart van Kara...


Lezersrecensies (2)

Mooi spel op de grens van realiteit en magie

door: Svenja van der Tol 1 like

Op negentienjarige leeftijd verscheen het eerste boek van Suzanne Peters in eigen beheer; het interactieve kinderboek De draak van Katibal. In de jaren daarna bleef Suzanne schrijven, voor zichzelf en in opdracht. Na acht feelgood-romans besloot ze echter een switch te maken en schreef ze haar...


Frisse fantasy met veel potentie

door: Maresa Jacobse 1 like
Wat was ik blij dat ik als een van de eersten dit boek mocht lezen! De Kaart van Kara heeft vaart en een goede spanningsopbouw. De wereld van Kara wordt mooi in beeld gebracht door de auteur. Vanaf het moment dat Megan door een van de zeven poorten Kara binnenwandelt, begint een avontuur dat je...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic