De laatste wens van Amelie

De laatste wens van Amelie

0
Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
  Topics 0
Op een dag in maart wordt oncoloog Marlene benaderd door de beeldschone Amelie, die haar een bizar verzoek voorlegt. Amelie is ongeneeslijk ziek en vraagt Marlene haar laatste wens te vervullen: ze wil de tijd die haar nog rest graag doorbrengen met Marcus - Marlenes man. Marlene is verbijsterd. In al die jaren heeft ze geen moment getwijfeld aan haar huwelijk.
Wanneer ze Markus confronteert met het verhaal van Amelie, blijkt Marlene zich zwaar in hem vergist te hebben. Niet alleen heeft hij inderdaad een affaire met Amelie, zodra hij hoort dat ze terminaal ziek is besluit hij bovendien het contact met haar te verbreken. Marlene neemt een moedig besluit: als Marcus Amelie niet steunt, dan zal ze dat wel doen. En naarmate ze de bijzondere Amelie leert kennen wordt het steeds moeilker om niet te gaan houden van de betoverende vrouw die haar man van haar heeft afgenomen...
De laatste wens van Amelie is het prachtige verhaal over de vreemde spelingen van het lot en over alle manieren waarop je daarmee om kan gaan.
Aantal pagina’s
250
Uitgeverij
Grote Letter Bibliotheek
Laatste editie
11 juni 2013
ISBN
9789036428873
+
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Bestel dit boek bij Libris.nl Bestel het boek vanaf € 43,50
E-book prijsvergelijker
Advertentie