De nieuwe balans

0

De Nieuwe Balans: leven vanuit je hart, in liefde en kracht!

Van oosterse leef- en geneeswijzen naar een praktische westerse benadering van persoonlijke ontwikkeling. Eveline van Dongen neemt je mee op reis naar meer zelfinzicht en zelfbewustzijn. Ze laat je kennismaken met het continue proces van zelfontwikkeling, geleid door je hart, lichaam en leven en je mannelijke en vrouwelijke kwaliteiten. Het doel: een hoog niveau van persoonlijk welzijn.

De Nieuwe Balans geeft op heel toegankelijke en simpele wijze inzicht in jezelf, je leven en het bewustzijnsproces. Hierdoor is het een praktisch en gemakkelijk toepasbaar handboek voor het bereiken van competenties en doelen en je algehele persoonlijke ontwikkeling.

Het zal je verbazen hoe simpel het leven is en hoe makkelijk je alles uit het leven kunt halen als je leeft volgens de visie van De Nieuwe Balans!

Eveline van Dongen is jurist, coach en schrijfster. In 2008 richtte ze het bedrijf InnerTreasure op en verscheen haar eerste boek, Heimwee in je hart. Sindsdien schrijft zij columns en artikelen voor gerenommeerde sites en richt zich verder op haar missie: mensen inspireren om te leven vanuit hun hart, in liefde en kracht!
Verschenen in
Genre
Mens & Maatschappij
Aantal pagina’s
123
Laatste editie
11 december 2012
Uitgeverij
Mijnbestseller.nl
ISBN
9789081317108
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic