De terugreis

16

De terugreis
In deze verhalenbundel laat Maeve Binchy zien hoe een reis of vakantie haar personages een frisse blik op hun leven kan bieden – of hun hele toekomst kan veranderen. Zo bezoekt Gina het dorp waar haar moeder Freda is opgegroeid. We zien hoe Annie het leven van een vreemde binnenstapt via de inhoud van diens koffer. Juffrouw Vogel vindt bij toeval een vakantievriend. En als Maura voor drie maanden een oppas voor haar huis inhuurt blijkt dat grotere gevolgen te hebben dan ze ooit had kunnen bedenken.
Maeve Binchy (1940-2012) is wereldwijd geliefd vanwege haar warme schrijfstijl en overtuigende personages. Van haar hartverwarmende boeken zijn wereldwijd ruim twintig miljoen exemplaren verkocht.
Verschenen in
Genre
Literatuur & Romans
Laatste editie
29 augustus 2014
Uitgeverij
Van Reemst
ISBN
9789041007209 , 9789000336289 , 9789000336272
Advertentie

Lezersrecensies (2)

Aardig

door: Sikhay 1 like
Een reeks pretentieloze maar goedgeschreven aardige reisverhaaltjes. Het is mijn eerste kennismaking met Maeve Binchy en het houdt niet over. Maar het lijkt me niet correct een schrijver te beoordelen op basis van wat korte verhalen. Later meer dus.

Recensie De terugreis

door: Janneke Bouwman 1 like
Leuke verhalen in de voor Binchy zo kenmerkende stijl. Het zijn stuk voor stuk kleine pareltjes.

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic