De toegift

32

In De Toegift beschrijft Carry Slee op indringende wijze de liefde tussen een jonge vrouw en haar twee geliefden. Ze zijn met elkaar verbonden door de pijn die ze in hun jeugd hebben ervaren, totdat de jonge vrouw voor zichzelf kiest. Op dat moment ontdekt ze de liefde en het ware schrijferschap. Ze trekt zich terug in de veilige wereld van haar boeken, maar door haar verlangen naar intimiteit en angst voor afwijzing, komt de relatie met haar uitgever onder druk te staan.
Verschenen in
Genre
Literatuur & Romans
Laatste editie
29 september 2012
Uitgeverij
Carry Slee
ISBN
9789049999896 , 9789049999988 , 9789049999650 , 9789049999933 , ...

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 7,95 Bestel het ebook bij Libris voor 4,99
Bestel het boek bij Blz. vanaf 7,95 Bestel het ebook bij Blz. voor 4,99
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbiedersBestel dit luisterboek voor  €9,99 bij

bestellen

Advertentie

Lezersrecensies (3)

Recht uit het hart geschreven

door: Maaike Loonen 1 like
Zie mijn aanhef. Dit boek is echt, ook al zit er fictie in. Dit is een doorleefd verhaal. Ik zat er meteen in. De schrijver laat heel mooi zien waarom de hoofdpersoon bepaalde dingen doet. De blijdschap, het verdriet, de twijfels, maar ook haar moed zijn heel goed voelbaar. Het boek gaat o.a....
luisterboek

Recensie De toegift

door: Lotti Baumann 1 like
Ik heb de twee andere autobiografische boeken van Carry Slee (Moederkruid en dochter van Eva) met veel plezier en interesse gelezen en kon me goed verplaatsen in de schrijfster. Maar heel eerlijk gezegd vond ik dit boek voornamelijk een hoop 'gezeur'. Ik snapte niet zo goed waaromm de relatie met...

Recensie De toegift

door: Mieke Piersma 1 like
De afsluiter van Moederkruid en de dochter van Eva vond ik de minst mooie. Uiteindelijk is "het meisje" gelukkig geworden met Esmée, maar heeft ze moederliefde moeten ontberen tot aan de dood toe en hetzelfde geldt voor Esmée. Wel een mooie afsluiter, maar ik had er toch wat meer van verwacht!

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic