De vegarevolutie

14

Artikelen 5 Lijsten 1

Door voedselschandalen en overbevolking wordt de noodzaak om anders te gaan eten steeds belangrijker. Steeds meer mensen kiezen daarom voor een duurzamer alternatief: puur plantaardige voeding. Als alle Nederlanders één dag per week geen dierlijke producten eten, zijn in één klap alle Nederlandse klimaatdoelstellingen voor huishoudens gehaald. Maar hoe doe je dat, een dagje zonder vlees en zuivel, zonder in te leveren op smaak? Door de vega-uitdaging aan te gaan!
De vegarevolutie is hét Nederlandse basiswerk over veganistisch eten. Naast meer dan vijftig plantaardige recepten biedt het boek onderbouwde informatie over gezondheid, dierenwelzijn, milieu en duurzaamheid.
De vegarevolutie neemt je mee in de heerlijke wereld van het veganisme en bewijst dat eerlijk en duurzaam eten zowel gezond als lekker is. 

'In dit prachtige boek toont Steltenpool aan dat vegetarisme niet vervelend of saai is, maar verrassend en vooral ook lekker.' Paul Cliteur, filosoof

'Heerlijk om steeds opnieuw geïnspireerd te worden door creatievelingen zoals Lisa Steltenpool. De vegarevolutie is een feestje.' Suzanne Bosman, radio- en tv-presentator

Verschenen in
Genre
Culinair
Aantal pagina’s
160
Laatste editie
28 maart 2014
Uitgeverij
Prometheus Bert Bakker
ISBN
9789035141124 , 9789035145238


Artikelen over De vegarevolutie

Veganisme – the basics
08 oktober 2015
Lindy's Vegan Challenge #2
08 oktober 2015
Veganistische topkookboeken
01 oktober 2015
  Meer artikelen

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 15,00
Bestel het boek bij Blz. vanaf 15,00
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Advertentie

Hebban recensie

Handleiding veganisme

door Tosca Janssens op 05-12-2014

Veganisme is een heuse trend aan het worden. Waar vroeger menig veganist automatisch werd geacht een la vol geitenwollensokken te bezitten is het nu hip and happening om er als eentje door het leven te gaan. In De vegarevolutie vertelt Lisa Steltenpool waarom je door veganist te worden naast trendy ook jezelf en de wereld om je heen beter en gezonder kunt maken.  
De Vegarevolutie bestaat...


Lezersrecensies (1)

goede informatie

door: Mira 1 like
goede informatie over vegan voedsel, voedingsstoffen ze is diëtist dus weet er alles van. dus een aanrader als je wil lezen hierover

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic